От: | 18.01.2014, 01:09

12.9-инчовият iPad идва преди края на третото тримесечие?

ipad-pro-concept-2-490x257Ако след всички досегашни твърдения, приемем, че наистина ще видим 12.9-инчов iPad, то въпросът е кога ще бъде официално анонсиран той. Според нови сведения на DigiTimes, това ще се случи преди края на месец септември, като за целта калифорнийската компания ще засили оборотите. Идеята пък е да може адекватно да се отговори на новите 12.2-инчови таблети на Samsung, които южнокорейците представиха на изминалото CES 2014 изложение. Apple никога не са били компания, която да прибързва с пускането на даден продукт на пазара, само и само да се конкурира с някой. Те винаги са пускали своите продукти, тогава, когато са готови и са на 100% сигурни, че няма да разочароват своите почитатели. Както казва самия главен изпълнителен директор, Тим Кук – „Apple се гордее с това, че прави най-качествените продукти, а не непременно тези, които съответсват на това, което конкуренцията прави“.

DigiTimes нямат репутацията, да имат най-достоверната информация относно продуктите на Apple, но въпреки това, няма нищо лошо да видим колкото се може по-скоро най-големия iPad.

Източник: DigiTimes

Прочетено 604 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>