От: | 01.03.2014, 13:29

ASUS ще актуализира PadFone серията до Android KitKat 4.4.2

На CES 2014 и MWC 2014 ASUS ни представиха бюджетната Zenfone серия от смартфони и техния красив и интуитивен Zen интерфейс. На нас много ни допаднаха тези устройства, за които ASUS предвиждат да предоставят Android 4.4.2 много скоро след пускането им на пазара.

Вчера от тайванската компания ни разкриха плановете си за актуализация до KitKat 4.4.2 на малко позабравените от тяхна страна PadFone устройства. Това са PadFone Infinity, Infinity 2 и PadFone 2, които ще получат ъпдейт до последната версия на Android и въпросния ASUS Zen интерфейс.

Това е много добра новина особено за притежателите на PadFone Infinity и PadFone 2. Те са все още с Android 4.1.2 Jelly Bean и ще са първите две устройства, които ще бъдат „ъпдейтнати“ до KitKat 4.4.2 през втората четвърт на тази година. Актуализацията до най-новата версия на мобилната платформа за PadFone Infinity 2 пък ще бъде налична през третото тримесечие на 2014-та година.

asus-android-kitkat-zenUI-01

Източник: ASUS

Прочетено 711 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>