От: | 01.01.2014, 15:41

До всички читатели на News.Tablet.bg

logo_dark-tabletЗаедно с изпращането на 2013 година година, преди всичко искаме да ви благодарим за присъствието, участието и подкрепата, която ни оказвахте и през изминалите 12 месеца, както и да ви пожелаем невероятни моменти и успехи през новата 2014 г. Ние вече сме начертали стъпките си за настоящата година и ни очаква тежък, но приятен път, за да ги изминем. Резултатът пък сме сигурни, че ще ви очарова.

Благодарение на вашето съдействие успяхме да постигнем резултати, които надхвърлиха очакванията ни и ни позволиха да продължим прогреса си с още по-бързи темпове. Поглеждайки към последното тримесечие на 2013 година, посещенията, които реализирахте в нашата медийна група превъзхождат почти 3 пъти тези от същия период на 2012 (Q4). С всяко ново тримесечие виждаме огромен растеж, което е и най-добрата оценка, която бихте могли да ни дадете, а също и най-добрият стимул, който ни кара да продължаваме да развиваме с пълни сили всичко, над което работим.

В края на миналата година ви разкрихме, че строим лаборатория за тестове на мобилни устройства – това беше най-амбициозният ни проект за 2013. Със задоволство отбелязваме, че се оказа повече от успешен, а „плодовете“ му отдавна намирате в Ревютата и навсякъде в порталите ни. Приятната новина е, че съвсем не сме спряли развитието му, а страхотният интерес, който демонстрирахте ни накара да направим много сериозни инвестиции в изследвания за усъвършенстването и разширяването на лабораторията – такива, че бихме могли спокойно да кажем, че тепърва ще започнат големите ни удари, подготовката за които тече с пълна сила всеки ден, без почивка.

Целта на всички тези наши усилия е Laptop Media да продължи да бъде независима – това е начинът, по който можем да ви предоставим възможно най-обективната информация за устройствата, които ви вълнуват.

Тази независимост, отново напомням, се крепи на вас – читателите ни. Благодарим ви!

Прочетено 453 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>