Warning: Illegal string offset 'id' in /srv/sites/news.tablet.bg/www/wp-content/themes/cadabrapress/single.php on line 4 Ексклузивно: Samsung Galaxy Note 8.0 – цена и дата на излизане на пазара в България!
От: | 15.02.2013, 18:36

Ексклузивно: Samsung Galaxy Note 8.0 – цена и дата на излизане на пазара в България!

През последните седмици доста се изговори за предстоящия 8-инчов таблет на Samsung – Galaxy Note 8.0. Както знаете, устройството ще бъде официално представено на наближаващия Mobile World Congress. Негови снимки, както и пълен списък с технически характеристики обаче от известно време се разпространяват из Мрежата.

Вероятно единствената интересна информация, която все още не знаете за таблета е неговата цена за България, а също и датата, на която той ще е на разположение за българските потребители. Отново News.Tablet.bg ще ви поднесе първи тази ексклузивна информация. Galaxy Note 8.0 ще стартира продажби в страната в края на месец март, като цената му за нашия пазар ще бъде около 699 лева за Wi-Fi версията и около 869 лева за варианта с 3G модул.

Прочетено 9 154 пъти
Warning: Illegal string offset 'id' in /srv/sites/news.tablet.bg/www/wp-content/themes/cadabrapress/comments.php on line 4

3 мнения

Мнения