От: | 07.02.2014, 11:04

HTC може да си партнира с Google при създаването на следващия Nexus таблет

NexusTablet-580-75Последните твърдения около Nexus линията на Google гласяха, че тя ще съществува и тази година, след което ще бъде прекъсната, като на разположение вече ще има само Google Play Edition устройства. Все пак обаче 2014 година е в своето начало, така че можем да очакваме появата на нови Nexus таблет/и и смартфон. До този момент в предположенията за следващ Google таблет се включваше участието на различни компании, като Samsung , Asus , LG и Lenovo. Нова информация обаче, съобщена от Focus Taiwan, гласи че е доста вероятно следващият Nexus партньор да се казва HTC, като въпросният модел ще стартира продажби през третото тримесечие на тази година. Допълва се още, че той ще бъде от най-висок клас.

Към този момент обаче името на HTC се свързва най-вече с предстоящата официална поява на новият флагман на компанията, който ще наследи HTC One, както и към очаквания първи „умен“ часовник с марка HTC, за който също се заговори наскоро.

Прочетено 594 пъти

Няма мнения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>