От: | 16.02.2014, 14:48

iPad може да получи своя версия на Microsoft Office до средата на 2014

officeforipad screen shotОт много време насам се носят слухове за появата на Microsoft Office за iPad. Още когато Стив Балмър беше главен изпълнителен директор в компанията, плановете на Microsoft са включвали пускането на оптимизирана версия на Windows Office за сензорни екрани преди тази за iPad.

Според източник близък до Мери Джо Фолей от ZDNet, която е известна с достоверната си информация, твърди, че в Microsoft са настъпили промени в реда на пускане на Office-a още преди Балмър да напусне редмъндската компания. Ако това е така, то изглежда, че версията за iPad би трябвало да се появи първа.

Неясното според тези източници е, дали става дума за Office 365 програма, като тази за iPhone, или за истински Office пакет. Надяваме се скоро да получим повече информация по темата, защото източникът твърди, че пускането на програмата ще се случи през първата половина на годината.

Източник: ZDNet

Прочетено 479 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>