От: | 15.03.2014, 13:12

Microsoft Office приложението за iPhone и iPad е на крачка от официалната си поява

UntitledОще от времето, когато Стив Балмър беше главен изпълнителен директор в Microsoft се говори за специална версия на Office приложението за iPad и iPhone. Първоначалните сведения са, че датата на официалната поява е средата на годината.

Според информация, идваща от новинарската агенция Reuters, Microsoft са готови с напълно работеща версия на своето Office приложение за iPhone и iPad и е въпрос на време да бъде официално пуснато. Според слуховете, новият главен изпълнителен директор на Microsoft – Сатая Надела има последна дума кога това ще се случи. Ето какво казва Джон Кейс – главен маркетингов изпълнителенен директор на Microsoft Office – „Интересът към версията на iPad е изключително голям. Когато потребителите искат да вършат истинска работа, те ще искат да използват Office.“ Макар да не казва нищо ново в своето изказване, то той и не добавя никакви допълнителни детайли относно техните планове за самата програма.

Според Reuters, потребители и компании са уморени от дългото чакане на Office версията за техните Apple устройства и са се пренасочили към други по-евтини и опростени алтернативни приложения, които ще им предложат същата функционалност плюс много други възможности в „облачното“ пространство.

Източник: Reuters

Прочетено 559 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>