От: | 28.03.2014, 10:37

Microsoft представи новия Office, създаден за iPad (видео)

office_for_ipad_on_home_screen1След няколко години очакване, сега най-накрая всички iPad потребители вече могат да се възползват от Office приложението на Microsoft. На официална конференция новият главен изпълнителен директор на компанията от Редмънд, Сатя Надела анонсира приложението, като то е специално оптимизирано за iPad и включва в себе си Word, Excel и PowerPoint.

Office предлага някои съществени функционалности, част от който може да видите и в рекламното видео по-долу. Важно е да се отбележи обаче, че безплатната версия на приложението ще включва единствено преглед на документите. За редактиране или създаване на нови такива, ще е нужен абонамент към Office 365. С други думи, Windows Phone и Windows 8 потребителите остават единствените, които ще могат да се възползват безплатно от пълната версия на Office пакета.

powerpointforipad_webwordforipad_landscap_webexcelforipad_web

Теми:
Прочетено 459 пъти

Няма мнения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>