От: | 23.12.2013, 12:27

Най-накрая се появи „джейлбрейкът“ за iOS 7 (видео)

screenshot-2013-12-22-07-56-38Макар и със известно забавяне от около 3 месеца „джейлбрейк“ за iOS 7 вече е на разположение за всички Apple потребители. Точно за предстоящите празници екипът на EvasiOn успя да се справи със задачата по отключването на мобилната платформа. От „джейлбрейк-а“ могат да се възползват всички собственици на Apple мобилни устройства, работещи с iOS 7.0 или някоя по предна версия до 7.0.4.

Цялата операция трае няколко минути, но е необходимо да спазите няколко важни стъпки. Първо е важно да копирате данните от вашето мобилно устройство. След това е нужно да изключите всички пароли за достъп до устройството. Ако сте собственик на iPhone 5s, се налага да изключите Touch ID функцията.

„Джейлбрейкът“ е активен за Windows и Mac OS X потребители, като тези с операционната система на Microsoft, трябва да имат инсталиран iTunes.

Прочетено 742 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>