От: | 19.02.2014, 20:46

Новата реклама на Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 се подиграва право в лицето на iPad Air (видео)

Screenshot 2014-02-19 20.41.23Помните ли поредицата от реклами на Microsoft, в които различни Windows таблети и най-вече Surface бяха поставяни до iPad, като моделът на Apple биваше тотално иронизиран. В последствие пък Microsoft признаха, че този тип реклами са им донесли успех сред вниманието на потребителите.

От няколко месеца обаче не бяхме виждали нова подигравка с iPad, така че този път Samsung се погрижиха това да не продължава. Нова видео реклама на техния Galaxy Tab Pro 10.1, който бе представен миналият месец демонстрира надмощието на модела пред таблета на Apple в различни отношения – по-тънък профил, по-голям дисплей с по-висока разделителна способност и по-голяма детайлност на изображението, както и мултитаскинг възможности.

Прочетено 1 740 пъти

4 мнения

  • М да наистина е много удобно да имаш с кого да се сравняваш нали?!? Защото всички знаем кой е номер 1 ! Всички знаем кой започна офанзивата със смартфони и таблети,и кой сега не спира да прави по 10 модела на година от тях,самсунг винаги са назад както и да го погледнеш,а тва с присмиването не знам дали някой го отчита вече ?!? Първо се присмяха на Айфона и Айпада,сега не спират с техни такива модели(претрупани от към характеристики,мощни до безкрайност и все пак по-слабо производителни),присмяха се на създателите на Андроид – сега не спират да го използват,продават си боклуците и хоп веднага ги изоставят – никакви обновления,никаква поддръжка,нищо (все едно казват – вече ви прекарахме и не сте ни нужни,ако искаш по-нови джаджи обновление няма да получиш,купи ни новия продукт с новите джаджи,нищо че батериите ни се скапват за една година,а след две не можеш да си намериш нова – трябва да си купиш новия ни модел,хубаво е че има хора които правят хардуер който да използваме,хубаво е че други пък правят софтуер който да използваме и с всичко това да плюем хората които сами си правят тези неща,нищо че те са по-добри,нашите са пък по-пъстри и шикозни,ние плащаме за негативна реклама,на която все някой заблуден ще повярва,ние харесваме такива хора,те са наши потенциални купувачи). „Не е важно да бягаш бързо,а да спъваш другите около теб !“ Големи клоуни са тези … ! ax-0x-0a-0-0xa-0xa-0xa-0ax-0x-0a-0xa-0a-0x-0-0x-0xa-0xa-0ax-0x-0a-0xa-0xa-0ax-0ax-0ax-0

    • Да не говорим за смешните им PLS екрани – единствените скъпи (по-техните думи с 10% евтини и изгодни за тях от качествен IPS,защото са тяхно производство) екрани,чиито цветове са толкова „умишлено“ засилени,че изобщо не отговарят на коректните (прост пример – хората се виждат като червени,препечени индианци) , и най-вече са без черен цвят,което пък страшно вреди на очите ! Не си виждат осрания г-з , ами тръгнали на хората махна да намират!

  • Люльо, фанатизиран, като ти гледам секстанския фанатизъм ставаш и за редови футболен фен на някой от „единствените“ циркови футболни клубове Барселона, Арсенал и т.н. – нивото ни мисловна дейност е с такива ниски прагове, че може по цял ден да редиш оди и възхвали за някой единствен и незменим, без да работиш, учиш или спортувап- ти нямашп нужда от това- няма смисъл нали так. Все пак си кон с капаци и фиксираш ли се в товоето „единствено и незаменимо“ на 15 години, спокойно ще си откараш до 80 без грам развитие, нито учението, нито житейските уроци биха оказали влияние над теб- ти си готов и завършен талиба- очаквам само да се взривиш във възхвала на твоята единствена марка… а останалите мислещи хора ще продължат да учат, работят, развиат и да преценят и избират бъдещите си покупки според поараметри и функционалност, съпоствани към съответен бюджет без да се заробват към която и да е марка било то кола, пералня, хладилник, таблет, телефон или телевизор.

  • Леко баце,леко!Тва че си дървен философ не те прави трезво мислещ,нито пък разбран,но на теб явно ти харесва да си такъв щом го показваш толкова явно,толкова объркано слово не бях чел откакто трябваше да прочета първата си тема пред класа преди 25 години:) Думите ми не бяха да оплювам никого,а да изравня резултата,защото Apple не заслужават такива подмолни идиотщини като тези реклами,единствено и само си рекламират продукта,защото каквото правят – го правят добре. А относно нещата които съм изложил по-горе,те са истина,аз никога не лъжа,одобрявам мултитаскинга на самсунг,но това е единственото,което ми харесва у тях.Притежател съм на много марки продукти – HP,Thinkpad,LG,ASUS,Hitachi,Seagate,WACOM,Nokia,Adata,Kingston,Cooler Master,Samsung и нито един на Apple,въпреки че много ги харесвам,но това единствено защото нямат меню на български,което ме дразни. Горните ми мнения бяха „против“ тези идиотски реклами,защото харесвам да чета новините в този сайт,а много от тях са тези изпъващи с 1-2 функции на една марка пред друга(обикновено срещу Apple). Относно думите ти – учил съм,работил съм,спортувал съм много над средностатистическия човек и мога да изказвам мнение – никоя марка не заслужава друга да я оплюва в „реклама“,никаква колегиалност,тва да не е парламент ?!? Има място за всички !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>