От: | 16.01.2014, 14:48

Официално: Samsung представи Galaxy Tab 3 Lite

Galaxy-Tab3-Lite_01През последните седмици се вдигна доста шум около Samsung Galaxy Tab 3 Lite – таблетът на южнокорейската компания, който така и не видяхме по време на CES 2014 изложението, където бяха анонсирани цели 4 други Samsung модела. Е, това вече няма значение, защото Galaxy Tab 3 Lite вече е официално представен. Днес той бе обявен като по-тънка и по-преносима версия на Galaxy Tab 3.

Техническите характеристики не ни изненадаха особено, имайки предвид, че в последно време те неведнъж се появяваха в Мрежата. Налични са две разновидности – с Wi-Fi и с 3G модул, като и двете разполагат със 7-инчов екран с резолюция от 1024 х 600 пиксела, двуядрен процесор, работещ на 1.2 GHz, 1 GB оперативна памет, както и 2-мегапикселова задна камера, с някои интересни функции, като разпознаване на усмивка, панорамни снимки и т.н. Флаш паметта е с капацитет от 8 GB, а операционната система е Android 4.2 Jelly Bean, като не бе съобщено, дали и кога ще се премине към по-предна версия на платформата.

Samsung не споделиха информация относно това, кога и на каква цена можем да очакваме появата на таблета, но предварителните предположения сочат, че това ще се случи до края на този месец, а цената за Wi-Fi версията ще е в размер на 100 евро.

Galaxy-Tab3-Lite_02Galaxy-Tab3-Lite_03 Galaxy-Tab3-Lite_04

Прочетено 585 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>