От: | 19.04.2014, 20:30

Първи предполагаеми снимки от следващото поколение iPad Air

Цялото Интернет пространство говори за следващия iPhone, за наличните му версии, спецификации и какво ли още не. След като е почти сигурно, че няма да видим по-голям iPad с 12.9-инчов екран тази година, то някакси интересът към iPad Air 2 остана на заден план. А може и Apple добре да крият информацията за него и заради това слуховете в Интернет да са изключително малко.

Благодарение на OneMoreThing.nl ставаме свидетели на снимки, които има голяма вероятност да ни разкриват лицевата страна с интегриран екран на iPad Air 2. В сегашното поколение на таблета, екранът не е част от предния панел, а сега тази нова конструкция ще доведе или до по-тънък таблет, или до вграждането на по-голяма батерия.

Кайл Уийнс от iFixit добавя, че с тази технология, използваща се също в Retina MacBook Pro, цената за евентуален ремон ще е по-висока, но и като цяло отремонтирането на Apple продукти никога не е било евтино.

ipad-air-2-leak-2

ipad-air-2-leak-1

Източник

Прочетено 636 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>