От: | 10.12.2013, 19:04

Първи сведения около характеристиките на предстоящия супер бюджетен Samsung Galaxy Tab 3 Lite

samsung_galaxy_tab_3_lite_teaserСамо преди няколко дена ви запознахме с информацията, че Samsung подготвят нов супер бюджетен таблет, който според сведенията, ще предложи цена от 100 евро. Става въпрос за Galaxy Ta 3 Lite, като очакванията са това да е модел базиран на Galaxy Tab 3 (7.0), но с леко понижение на някои от компонентите, така че цената да бъде свалена максимално.

Досегашните твърдения гласяха, че официалната поява на въпросното устройство ще се състои още в началото на 2014 година.Сега на разположение имаме и първите данни относно техническите характеристики на Galaxy Ta 3 Lite, като те включват 7-инчов дисплей с резолюция от 1024 х 600 пиксела и двуядрен (Cortex-A9) процесор, работещ на 1.2 GHz. Странното в случая е, че и класическия модел разполага със същите характеристики, така че явно Samsung са намерили начин да смалят цената, чрез компенсация от друго място. Все още не са ясни показателите на камерата, оперативната и флаш паметта например, така че ще очакваме още подробности.

Източник: SamMobile

Прочетено 677 пъти

Няма мнения

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>