От: | 10.01.2014, 14:58

Първи сведения за Microsoft Surface 3 и Surface mini

surface-pro-and-surface-mini-640x353След като в края на месец септември миналата година Microsoft официално представиха второто поколение Surface таблети в лицето на Surface 2 и Surface Pro 2, повече информация за които може да намерите в тази новина, сега налице имаме и едни от първите сведения относно третата вълна Surface модели.

Небезизвестен Microsoft източник твърди, че компанията от Редмънд ще представи Surface 3 и Surface Mini през четвъртото тримесечие на тази година. Той допълва, че Surface 3 ще е оборудван с новия мобилен чип на NVIDIA, Tegra K1, разполагащ с 192 Kepler графични ядра. Повече за самия него може да прочетете в тази новина.

Относно Surface mini, твърденията са, че Microsoft наистина работи по такъв таблет, като той ще се противопостави на най-популярните Android и iOS модели. Относно функционалностите му, засега се споменават само Full HD екрана и възможността за управление чрез жестове във въздуха.

Източник: Microsoft-News

Прочетено 590 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>