От: | 29.01.2014, 15:59

Появиха се снимки от патент на Apple за „умна“ писалка

6a0120a5580826970c01a3fcad173b970b-800wiСтилус писалката определено по никакъв начин не се е вписвала в политиката на Apple до този момент. Тя бе и категорично отхвърлена още от ерата на Стив Джобс. Основният аргумент на калифорнийците пък бе, че всичко, което може да се направи с подобна писалка би било сторено по-лесно и удобно с пръст.

От година на година, от устройство на устройство, Samsung все повече усъвършенстват своя S Pen, като той бива нагърбен с още и още функционалности, допринасяйки за популярността на Galaxy Note линията, както при смартфоните, така и при таблетите. Те пък много точно са представени в специална част от подробното ревю на Galaxy Note 3. Може би Apple все пак не искат да изостават в това отношение след като в Мрежата се появиха снимки от нов патент на компанията за интелигентна писалка. Посредством сензор за ориентация в устройството, тя ще може максимално точно да предвижда посоката и вида на написаното. Какво ще кажете за един iPad, оборудван с един iPen?

Източник: Patently Apple

Прочетено 1 492 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>