От: | 21.03.2014, 14:36

Производството на 8.9-инчовия Google Nexus 8 стартира през май с партньорство от HTC?

Nexus-logoВсе по често в Интернет пространството започва да се среща името на Nexus 8, което пък би могло да ни служи като поне малко доказателство, че въпросният таблет наистина е в плановете на Google, а ако се доверим и на последните слухове по темата – и в тези на HTC. Други скорошни сведения пък гласяха, че Nexus 8 всъщност няма да бъде 8-инчов, а 8.9-инчов.

Сега екипът на IHS Technology е разбрал, че таблетът ще предложи и по-висока цена от 7-инчовия модел, главно защото на разположение ще бъдат възможно най-добрите компоненти. Освен това се допълва още, че старта на производството на устройството е гласен за месец юли или август. При всички положения остават много въпросителни по темата, които ще очакваме да получат своите отговори в следващите седмици, защото Nexus таблеите са интересни на потребителите, а когато има такъв продукт, информацията за него често изпреварва появата му.

Теми:
Прочетено 764 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>