От: | 20.03.2014, 23:07

Samsung изтъква предимствата на своите таблети в нова подигравателна реклама

UntitledSamsung са известни със своя подход да рекламират продуктите си чрез иронизиране на своите конкуренти. Новата им реклама не прави изключение, но този път явно на корейците не им стига да се подиграват само с едно устройство, и в прицела им попадат iPad, Microsoft Surfase и Amazon Kindle.

В подигравателната реклама виждаме как таблетът на Apple е унижен с невъзможността си за използване на няколко програми едновременно, а тук Samsung устройството изпъква с умението си да работи с две приложения едновременно. Не е пропуснато и това, че Retina технологията не е инкогнито за Galaxy таблетите и че вече не бива да се изтъква като предимство. Подигравките насочени към Amazon Kindle и Microsfot Surface са по-малко наблегнати в реклмата, като очевидно с това Samsung демонстрират, че не ги възприемат като някаква конкуренция.

Както винаги целта е да се покаже на потребителите, че Galaxy таблетите могат всичко, което опонентните продукти предлагат, но и много повече, което не бива да пропускаме.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=6nFe_SWcq4Q&w=620&h=349]

Прочетено 750 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>