От: | 04.03.2014, 12:17

Samsung неволно потвърдиха за скорошната поява на Galaxy Tab 4 моделите в реклама на Gear Fit

Едни от устройствата, които очаквахме да видим на MWC 2014 изложението бяха Samsung Galaxy Tab 4 моделите, които по подобие на техните предшественици отново ще предложат 7, 8 и 10.1-инчова версия. Да, но на изминалото събитие в Барселона така и не бяха анонсирани въпросните таблети.

Ново рекламно изображение на Gear Fit гривната на Samsung обаче потвърждава, че все пак ще видим трите модела на Galaxy Tab 4, като това вероятно ще се случи съвсем скоро. Новата „умна“ гривна на южнокорейската компания е съвместима с 20 Galaxy устройства, като техен списък бе показан във въпросната рекламна снимка. Любопитното в случая е, че списъкът завършва именно с Galaxy Tab 4, като са упоменати трите очаквани негови версии. Информация за техническите характеристики на таблетите се появи още в началото на миналия месец. Повече по тази тема може да прочетете в тази новина.

galaxy-tab-4-leak

Прочетено 676 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>