От: | 24.03.2014, 04:11

Samsung пусна нова реклама на Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) + Gear часовника (видео)

Screenshot-2014-03-24-03.51Макар в началото на тази година Samsung да обогати семейството от таблети, които предлага, то последното ново рекламно видео на компанията е на миналогодишния Galaxy Note 10.1 (2014 Edition). В краткия клип се набляга върху елегантния и стилен дизайн на модела, като той разполага с познатия от Galaxy Note 3, гръб покрит с текстура, имитираща кожа. Забелязваме дори малки шевове по краищата. Разбира се, както всички Note устройства, тук също имаме S Pen, като писалката заема главна роля във видеото. Освен нейните функционалности, забелязваме и мултитаскинг способностите на таблета. Накрая рекламният клип завършва с Gear часовника и възможността да се провеждат телефонни разговори от него.

Ако пък видеото по-долу възбуди интереса ви, то детайлна информация за таблета ще откриете е неговото подробно ревю. Моделът също така от известно време вече се продава и в онлайн магазина на Tablet.bg. Именно там е най-добрия начин да се запознаете с характеристиките и продажната цена на Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

Прочетено 5 854 пъти

1 мнение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>