От: | 19.12.2013, 10:10

Samsung ще представи 10.5-инчов AMOLED таблет в началото на месец януари

galaxy_tab_cameraСамо преди няколко дена ви информирахме, че Samsung ще представи цели 4 нови таблета още през първото тримесечие на 2014 година. Сега нови сведения, идващи от ET News ни запознават с предстоящата поява на 10.5-инчов AMOLED таблет, който ще е и първият AMOLED таблет на южнокорейската компания от доста време насам.

Според твърденията, официалната поява на устройството ще се осъществи още през месец януари, което пък ни кара да мислим, че и CES 2014 изложението, което ще се проведе в началото на същия месец ще е мястото на официалния анонс на модела. С нетърпение продължаваме да очакваме и Galaxy Tab 3 Lite, който би трябвало да се превърне в най-бюджетния таблет на Samsung. През първите месеци на новата година е гласена и появата на 13.3-инчов модел, за който също наскоро се заговори в медийното пространство.

Теми:
Прочетено 1 155 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>