От: | 20.02.2014, 16:16

Samsung ще представи Exynos Infinity на MWC 2014 – 64-битов процесор?

Screenshot 2014-02-20 16.04.32Интересна снимка на Exynos Infinity се появи в официалния Twitter профил на Samsung. От наличната информация към нея на практика не разбираме почти нищо, освен че по време на предстоящото MWC 2014 изложение в Барселона, което стартира само след няколко дни, ще станем свидетели на Exynos Infinity. Това най-вероятно е новото поколение мобилни процесори на Samsung. Говорейки за ново поколение, то вероятно можем да очакваме и 64-битова архитектура, върху която южнокорейската компания вече работи от известно време.

Другият въпрос е, дали ще видим този нов процесор и в списъка с технически характеристики на Galaxy S5, или ще остане за някой от бъдещите устройства. Въпросите никак не са малко а мистерията е голяма. Най-хубавото в цялата тази история е, че всичко ще се изясни на 24 февруари от 21:00 часа българско време, когато започва официалното събитие на Samsung. Отново напомняме, че и нашият екип ще бъде там, така че може да очаквате да ви информираме за всичко най-интересно, веднага щом го узнаем.

Прочетено 554 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>