От: | 04.04.2014, 09:16

Седмица след появата си за iPad, Microsoft Office приложенията вече са свалени 12 милиона пъти

След като преди около седмица Microsoft пусна Office пакета на разположение за безплатно сваляне от всеки iPad собственик, сега е време да отчетем и първите резултати в потребителския интерес. Microsoft се похвали с достигането на 12 милиона сваляния на Word, Excel, PowerPoint и OneNote. Тук е моментът да напомним, че всеки изтеглил безплатната версия ще има възможност единствено да преглежда документи от дадения тип. За пълната версия на приложенията е нужен абонамент към Office 365.

Въпреки това, постигнатият резултат за толкова малко време е достатъчно впечатляващ и Microsoft съвсем правилно изразиха благодарностите си към потребителите. Ще очакваме и първи данни за това, как се развиват Office приложенията за Android и iPhone, които бяха пуснати безплатно малко след появата им за iPad.

BkUaUk-IMAAv3bJ

Прочетено 434 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>