От: | 21.02.2014, 22:58

Сгъваем таблет на Samsung може да се окаже изненадата на MWC

Няма спор, че MWC 2014 ще бъде грандиозно събитие. Ще видим мобилни устройства, които чакаме с нетърпение от месеци. Всяка компания е приготвила по някоя и друга изненада, нещо което не е успяло по „задните пътеки“ да се появи в Мрежата. И точно когато си мислим, че изненадата на Samsung ще е изцяло метален Galaxy S5, като нищо може да се окаже, че сме в грешна посока.

Слуховете, които се появиха днес в Интернет пространството са, че е много вероятно Samsung да ни разкрият първия в света сгъваем таблет, чийто екран може да се огъва. От много време корейската компания работи над подобни технологии и тази година видяхме вече техните първи извиващи се телевизори. Патентът на Samsung, който виждате на снимката е точно това – таблет, който може да се свива под ъгъл от 90 градуса в средата, наподобявайки формата на лаптоп. По този начин едната част ще бъде използвана като монитор, а другата е мястото, където ще бъде виртуалната ни клавиатура.

Лошото е, че според слуховете Samsung няма да разкрият тази своя иновативна технология пред всички посетители и медии на изложението. Говори се, че сгъваемият таблет ще бъде показан на определени партньори от мобилната индустрия на закрити врати. Силно се надяваме нашият екип, който ще отразява изложението в Барселона, да успее да научи нещо повече.

sam-tab-bend

Източник: Etnews

Теми:
Прочетено 930 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>