От: | 06.03.2014, 15:41

Снимки и информация за два предстоящи ASUS Transformer Pad модела – TF103 и TF303

ASUS не бяха особено активни на изминалото MWC 2014 изложение, но за сметка на това, само няколко дни след неговия край вече имаме „изтекли“ снимки и информация за два нови Transformer Pad модела, които носят имената TF103 и TF303.

Според сведенията, двете устройства почти няма да се различават на външен вид, като TF303 обаче ще бъде по-висококласния модел и ще предложи Android 4.4 KitKat операционна система, както и Intel процесор от Bay Trail поколението, който макар и все още неизвестен, определено е немалка промяна спрямо наличния Tegra 4 при Transformer Pad Infinity TF701. Двата очаквани модела ще предложат още 10.1-инчови екрани, както и допълнителна клавиатура. Високоговорителите пък са разположени в предната част на устройствата.

Images-of-the-rumored-Asus-TF103-and-TF-303-Transformer-Pads

Images-of-the-rumored-Asus-TF103-and-TF-303-Transformer-Pads (1)

Прочетено 1 308 пъти

2 мнения

  • От снимките личат две важни подобрения спрямо T100:

    1. Новата клавиатура е по-висока, съответно и клавишите малко по-големи на височина (при T100 са нисички).
    2. Рамките отляво и отдясно на клавиатурата вече липсват (при T100 последното доста пречи, особено при използване на стрелките).

    От информацията не става ясно дали по-бюджетния вариант ще е с Windows. (Дано е.) Ако подобрят и с една идея батерията, ще е супер.

  • Доколкото гледах в интернет ASUS ще обявят още два модела TD100 и TD200, които ще могат да превключват между две операционни системи Android и Windows, те са наследници на TD300 който очакваме да бъде пуснат на пазара скоро, но доколкото разбрах Google са имали нещо против и не се знае дали ще има развитие TD -серията.Ако някой има по-конкретна информация да е сподели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>