От: | 03.01.2014, 10:06

Така ли ще изглежда Samsung Galaxy Tab Pro 8.4?

Не е тайна информация, че Samsung подготвя 4 нови таблета за първото тримесечие на 2014 година. С наближаването на тяхната поява обаче, все по-често ставаме свидетели на нови сведения около тях. Този път ще се спрем на Galaxy Tab Pro 8.4, част от характеристиките на който наскоро се появиха в FCC документ. Все още не знаем много около устройството, но все пак на разположение ще е 8.4-инчов дисплей, 16 GB флаш памет, както и LTE свързаност.

Как обаче ще изглежда таблетът? Екипът на Moveplayer.net се е постарал да ни покаже неговия външен вид, създавайки дизайнерска концепция, в която демонстрират какъв ще бъде външният вид на Galaxy Tab Pro 8.4 в техните представи. Изображението силно напомня на Galaxy Note 3, както дори е налична и наподобяващата на кожа, текстура на гърба на модела. Официалната поява на Galaxy Tab Pro 8.4 очакваме някъде през месец февруари.

galaxy-tab-pro-84

Прочетено 711 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>