От: | 17.04.2014, 09:52

Услугата за намиране на музика, Shazam, ще е внедрена в iOS 8

Screenshot.249966.1000000Вероятно не са много потребителите, които не са чували за Shazam. Toвa e приложение, което ви позволява да откривате името, изпълнителя и друга обща информация за дадена песен само за няколко секунди.

Според нови сведения на Bloomberg, Apple работи с разработчиците на Shazam с цел внедряване на удобната услуга в iOS 8. Тя обаче вероятно ще се превърне в част от възможностите на Siri, като ще е необходимо само да попитате гласовия помощник, стандартен въпрос, като например „Коя е тази песен?“. Услугата ще е тясно свързана и с iTunes Radio, стрийминга на музика от което се очаква в бъдеще да се предлага и за потребителите извън САЩ.

Повече подробности по темата обаче ще очакваме по време на WWDC 2014 конференцията на Apple, която ще се проведе между 2 и 6 юни. Именно там очакваме калифорнииската компания да представи официално новата iOS 8 операционна система.

Теми:
Прочетено 752 пъти

1 мнение

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>