От: | 06.02.2014, 18:50

Видео ревю на Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 edition)

Galaxy Note 10.1 – 2014 носи в себе си чара и мощта на galaxy note 3, но облечен в 10-инчова функционалност. В духа на Note моделите Самсунг са постигнали впечатляваща приемственост и синхрон с флагмана при смартфоните им Galaxy Note 3. Дисплеят със своите 10.1 инча е повече от привлекателен, крие 2560х1800 пиксела, които гарантират 299 пиксела на инч при този размер, за да се радваме на т.н. „ретина качество“, при което пикселите по дисплея са незабележими с човешко око или поне не от определено разстояние – в случая тестовете на Симеон Николов и Крум Николов показват, че това са около 30 см, което считаме за нормално разстояние за работа с таблет като относителен минимум. Хардуерът винаги бил силно оръжие на устройствата от висок клас на корейския производител. Exynos процесорът дълго беше недостъпен за европейския потребител при смартфоните, но ето че сега е налице в пълния си блясък. Комбинацията от 8 производителни ядра и енергийната ефективност, която носят, правят таблета абсолютен фаворит в ценовия си клас. В добавка таблетът предлага и 3GB RAМ, което пък ми се струва екзотика при всички останали производители до момента. Така броят стартирани едновременно приложения още повече започва да се губи като фактор за производителността.

Какво е характерно за този таблет ще научите от видеото и ревюто, което сме подготвили. Самите модели пък ще намерите на tablet.bg .

Прочетено 2 284 пъти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>